Logo

Svensk dildkød - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 30 min.

# Ingredienser

1½ kg kalvebryst eller bov
1 spsk salt pr. l vand
persillestilke
2 skivede gulerødder
4 hele peberkorn
1 skivet løg

Sauce:
3 spsk smør
3 spsk hvedemel
½ l suppe
2-3 spsk citronsaft
1- 2 bdt fintklippet dild
½ dl fløde

* Tilberedning

Kom kødet i trykkogeren med vand, salt, persillestilke, gulerodsskiver, løg og peberkorn. 
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge i en halv time.
Tag hurtigt trykket af gryden og tag kødet op.
Hold det varmt mens saucen tilberedes.
Si kogevandet.
Smelt smørret i gryden og rør det sammen med melet.
Spæd med ½ l af suppen. Lad det koge få minutter og tilsæt fløde, citronsaft og dild. 
Fjern ben og brusk og skær kødet i skiver.
Kom dem i et halvdybt fad og hæld dildsaucen over.
Kogte kartofler serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her