Logo

Bær bagt i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 æg
¾ dl sukker
4 dl fløde
korn fra 1
vaniljestang
4 spsk hvedemel
4 dl blandet bær

Kom æg, sukker, fløde og vanilje i en skål og pisk indtil det begynder, at skumme. Sigt melet henover og pisk indtil det bliver til en ensartet dej. Hæld halvdelen af dejen i en smurt spring form (23 cm) og bag den i en varm ovn, 160ºC i 5 minutter. Tag den ud og fordel bærrene henover. Hæld resten af dejen over og bag tærten igen i 20 minutter eller indtil dejen er fast.
Server evt med en god is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her