Logo

Orangegravad ørred med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk ørred skåret i filet
100 g salt
100 g sukker
1 tsk st. hvid peber
Saften af en stor appelsin
1 bdt hakket dild

Tomatsauce:
4 dl cremefraiche 38%
Reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
Salt
peber

Ørredsfileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal.
Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes den dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.
Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her