Logo

Laks, stegt med bacon. Med ærtemos som tilbehør.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ret med laks og bacon. Hertil en simpel ærtemos med hvidløg. Kan både bruges som forret eller som let hovedret.

 

 Madopskrift billede

 

4 stykker bacon med fedtstriber
2 laksefileter
500 gram ærter
4 fed hvidløg
salt
usaltet smør
cremefraiche
 
Laks:
Klip baconen i små stykker og steg den sprød på en tør pande.
Når den er stegt, tages den af panden, men baconfedtet skal blive på panden.
Læg de to laksefileter på panden og steg dem i et minut på den ene side og tre minutter på den anden. Drys bacon over.
Stil dem til side på en tallerken, mens ærterne moses.

Ærtemos:
Læg fire hvidløgsfed ned i en gryde med kogende vand og lad dem blive der, mens baconen steges.
Tag dem op, fjern skallen, læg dem ned i vandet igennem og kog dem sammen med ærterne i tre minutter. Kom salt i vandet.
Når ærterne er kogt færdige, hældes ærter og hvidløg gennem et dørslag og over i blenderen sammen med en god klat usaltet smør, en stor spiseskefuld cremefraiche, salt og peber.
Blend det hele godt og servér straks sammen med laksen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her