Logo

Bisquitbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne simple bisquitbund, der kan bruges til mange forskellige slags kager. Hvis du ønsker lidt smag i bunden kan reven appelsinskal eller kakao eventuelt tilføjes efter behag.

 

4 æg
110 g rørsukker
110 g hvedemel
Evt. reven appelsinskal eller kakao, for at give lidt smag

Æggene deles i blommer og hvider.
Æggeblommerne piskes med sukkeret til en hvid, luftig masse.
Melet sigtes i og vendes i dejen. Smag evt. til med reven appelsinskal eller kakao.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Ovnen forvarmes til 250°C.
Dejen hældes i en smurt, sukkerdrysset form eller bredes ud i et lag på 1-2 cm. tykkelse i den ønskede størrelse og form på et stykke bagepapir.
Skru ned på 125°C, når du sætter bunden ind. Bages i ca. 20 min.
Vend bunden, når den er færdigbagt og træk papiret af.
Bunden kan holde sig 1 uges tid i en lufttæt beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her