Logo

Sesambagt kulmule med ristede bønner og purløgsbeurreblanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kulmule
100 g sesamfrø
2 dl hvidvin
1 løg
250 g smør
1 bundt purløg
300 g bønner
salt og peber
olie

Kulmulefileterne skæres i passende portionsstykker, vendes i sesamfrø og krydres med salt og peber.

Bages i ovnen i ca. 12 min. ved 180ºC.

Bønnerne skylles og ristes let på en pande.

Løget hakkes fint og kommes i en gryde, ristes let, tilsættes hvidvin og koges ind til ⅓-del.

Smørret tilsættes, og saucen må herefter ikke koge.

Når smørret er smeltet, tilsættes finthakket purløg, og saucen smages til med salt og peber.

Servér retten med nye, danske kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her