Logo

Kyllingetagine med ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingetagine med ferskner

1 poulard, ca. 1,4 kg

4 spsk olivenolie

salt og peber

lidt stødt koriander

lidt stødt kanel

½ tsk gurkemeje

2 fed hvidløg

2 løg

2 karotter

frisk koriander og persille, ½ bdt. af hver, hakket

4 dl fjerkræfond

2 ferskner

¼ dl rosenvand

1 tsk paprika, edelsüss

 

Del poularden i 4 til 6 dele.

Varm olien op i taginen, og brun poular­den heri.

Rør krydderierne i, så de fordeles på kødet.

Pil hvidløg og løg, og hak dem.

Skræl karotterne og riv dem.

Kom det hele ned til poularden, og vend krydderurterne i.

Hæld fjerkræfond ved, og lad det hele simre under låg i ca. 50 min.

Overhæld fersknerne med kogende vand og flå dem.

Halver frugter­ne, tag stenen ud, og skær frugtkødet i både.

Aromatiser det med rosenvand og kom det ned til poularden, ca. 5 min før den er færdig.

Server taginen drysset med paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her