Logo

Citronrisbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

100 g grødris kogt til grød med 1 l mælk

100 g smør

4 spsk honning

3 æggeblommer

3 æggehvider

50 g rosiner

1 spsk citronsaft

og reven skal af 1 citron

 

Rør smør og sukker i den varme risen­grød og lad det køle af.

Rør æggeblom­merne i grøden sammen med rosiner, ci­tronsaft og reven citronskal og pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Kom den i et smurt ovnfast fad og bag buddin­gen 45 minutter ved 175°C.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her