Logo

Kyllingbryst i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingebryst
3 forårsløg
1 stor bøftomat
500 g ananas
2 spsk smeltet smør
1 spsk Maizena
2 spsk karry
¼ l. hønsebouillon
1 tsk eddike
lidt salt
 
Tilbehør: ris og spisepinde.
 
Kødet skæres i 1 cm brede strimler.
Det øverste af løgene, skæres i strimler, resten af løgene i ¼.
Tomaten flåes og skæres i tern.
Ananasen skæres i tern.
Kødet brunes i smørret, løgene og tomat tilsættes og steger 5 min.
Hvedemel og karry tilsættes sammen med bouillonen.
Tilsidst tilsættes ananas og retten koger 5 min.
Smages til med eddike og salt.
Serveres med ris og spisepinde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her