Logo

Italiensk ostemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g gorgonzola uden skorpe
200 g frisk flødeost
2 spsk marsala
3 tsk husblaspulver
2 tsk vand
5 dl piskefløde
 
Mos gorgonzolaen med en gaffel og rør den blød med flødeost og marsala.
Rør husblaspulveret ud i kogende vand og rør det i ostemassen.
Pisk fløden og fold den i osten, lidt ad gangen.
Hæld moussen op i en smurt randform og stil den i køleskabet, til den er hel stiv.
Vend den ud på et attraktivt fad og pynt med blå druer.
 
Tips: Efter denne osteret må der ikke serveres en sød dessert.
Og hverken flûtes eller kiks under nogen form passer til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her