Logo

Sønderjyske boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
125 g smør
50 g gær
3 æg
2 tsk kardemomme
2 dl mælk
 
Varm mælken op til 30ºC.
Rør mælk, gær, smør, og de 2 æg sammen, tilsæt kardemomme og det meste
af melet.
Lad dejen hæve med lidt drysset hvedemel over, indtil den fylder det dobbelte,
rul dejen ud i en pølse, skær den i ens stykker, der formes til boller med
let melet hænder.
Sæt bollerne på en smurt plade og lad dem efterhæve ca 15 min.
Bollerne pensles med sammenpisket æg.
Derefter bages de ved 225ºC i ca 15 min.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her