Logo

Ristaffel med masser af lækkert tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristaffel med masser af lækkert tilbehør


Dertil serveres ris og et groft flute.  Til 6 portioner

 

# Du skal bruge:

800 g oksekød, kylling eller kalkun
250 g champignon
2 hakkede løg
1 hakket rød peberfrugt
1 dl olie
2 spsk karry
1 hvidløg
2 spsk soya
½ dåse bambusskud
7,5 dl grønsagsbouillon
2,5 dl piskefløde

½ dåse bønnespirer

salt

I små skåle:
bananskiver eller æblebåde
peanuts
ristet kokos (på en tør pande)
skoldede rosiner
peberfrugter
mango chutney
majs
rejer i tomatsauce
agurkestave
tomatbåde
syltede mandariner

bønnespirer

bambusskud

ananas

*


Kødet skæres i centimeter tykke strimler.

Kødet brunes i en stor gryde i 3-4 min i olie tilsat karry og hvidløg.

De hakkede løg, den hakkede peber, bambusskuddene skæres i tyndestrimler og kommes i.

Det svitses i 3 min. hvorefter soya, fløde og suppen tilsættes.

Det hele skal småkoge, til kødet er mørt.

 

Bønnespirer tilsættes. Retten smages til med karry, salt, peber.

Retten serveres med løse ris og tilbehør i små skåle.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her