Logo

Kyllingpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 plade butterdej
500 g hakket kylling
75 g hakket krydderpølse
3 spsk hvedemel
½ finthakket løg
1 æg
1,5 dl fløde
salt og peber

Bland en fars og fyld den i en ”slip-let”-form foret med butterdej.
Luk butterdejen hel tæt og lav en skorsten midt på, så dampen kan komme ud.
Bag den ved 175ºC i 30 min.
Når den kommer ud af den varme ovn, fyldes der krydderurter-aspic (75 g aspic lys pulver, 0,5 l vand og masser af krydderurter, der har været på køl i fem timer) i skorstenen.
Fyld helt op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her