Logo

Rødvinsgranite

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Granité vin rouge

½ l vand
½ l rødvin
125 gr sukker
1 lille bundt mynte

Rødvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst.

Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede mynte, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager.

Fyldes i isafkøle de glas og pyntes med frisk mynte.

Mellemret mellem fisk og hovedret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her