Logo

Chokoladekage med cashewnødder, kokos og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g coshew- eller macadamianødder
200 g smør (rumtemperatur)
200 g rørsukker
1 økologisk appelsin, revet skal og fileter af
50 g kokosmel
200 g æg, (4 æg), letpiskede (rumtemperatur)
40 g kakao
evt. lidt kokosflager (20 g) ellers kokosmel

Smør en kageform på ca. 22 cm i diameter, og drys med hvedemel eller majsgryn (polenta).
Hak halvdelen af nødderne fint, den anden halvdel groft.
Pisk smør, sukker, appelsinskal, kokosmel og de finthakkede nødder cremet.
Tilsæt de piskede æg lidt ad gangen - dejen skal samle sig hver gang.vend til sidst kakaopulver i. Fileter appelsinen, og vend forsigtigt fileterne i massen.
Kom dejen i kageformen.
Drys med de grofthakkede nødder og kokosflager (eller kokosmel), og bag kagen ved 175ºC i ca. 35-40 min.
Tjek den, og bag den evt. lidt længere tid.
Lad kagen afkøle inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her