Logo

Svinekød med spinat, tomat og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød med spinat, tomat og ris

Tilpasset camping og Trangia sæt

  

300 g svinekød

2 store håndfulde frisk spinat

2 tomater

1 løg

2 fed hvidløg

1 dl hvidvin

1 dl mælk

3 laurbærblade

½ bundt løvstikke

3 dl ris

Salt peber og olie.

Smørbolle, se Smørbolle, sovs og sauce på camping

 

Risene koges i dobbelt mængde letsaltet vand, i ca. 20 min. i den lille gryde.

Tages af blusset og trækker det sidste stykke tid.

Svinekødet skæres i tern og svitses i olie i den store gryde. Kødet tages op.

Hakket løg og hvidløg steges og tilsættes hvidvin og laurbærblade.

Inden mælken kommes i, jævnes vinen med lidt fra smørbollen.

Kødet tilsættes sammen med grofthakket tomat, løvstikke, salt og peber.

Det hele varmes igennem, ogtil sidst kommes groft hånd revne spinatblade i.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her