Logo

Spinatæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatæggekage

 

Frisk spinat og ost er en god kombination - her i en friskbagt æggekage. Så bliver aftensmaden reddet i dag. 4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 20 min.

 

#

10 æg

2 dl mælk

2 spsk kartoffelmel eller majsstivelse

125 g fast komælksost

friskkværnet peber

300 g frisk babyspinat (eller ca. 8 kugler hel spinat fra frost)

25 g smør

 

Tilbehør:

1 bundt purløg

8 skiver groft rugbrød

evt. smør

*

 

Pisk æggene sammen.

Rør mælk sammen med kartoffelmel, og pisk det i æggene.

Tilsæt revet ost, og krydr med peber.

 

Varm spinaten i smør på en pande, til den falder sammen og er gennemvarm.

 

Hæld æggemassen på panden, og steg videre ved svag varme i ca. 10 min., til den er næsten helt stivnet.

 

Server æggekagen med et drys fintklippet purløg, og giv rugbrød til.

 

TIPS: Vend en rest skivede, kogte kartofler sammen med spinaten, inden du hælder æggemassen på - så bliver æggekagen mere mættende.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her