Logo

Kirsebærbæger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sure kirsebær fra glas
1 dl sukker
2 dl maraschino
2 ½ dl piskefløde
½ l. vaniljeis

Si saften fra kirsebærrene. Vend bær, sukker og maraschino i en skål. Pisk fløden stiv. Læg flødeskum og bær lagvis i 4 høje glas. Top med en klump is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her