Logo

Rustikke pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#

Dej:
100 g smør eller margarine
125 g hvedemel
¼ liter vand
¼ liter fløde
5 æg
3 spsk sukker
½ citron reven skal af
15 g hakkede mandler
smør til bagning
 
Fyld og pynt:
frugtmos eller syltetøj
flormelis

*  
Smørret smeltes, melet røres i.
Dejen afbages med vand og fløde.
Gryden tages fra varmen.
Æggeblommerne røres i en ad gangen.
Sukker, citronskal og mandler røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager.
Læg låg på panden under bagningen og vend pandekagerne ved hjælp af låget.
Lagene lægges sammen med frugtmos eller syltetøj og 

serveres som en kage, drysset med sigtet flormelis.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her