Logo

Rabarberkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
50 g smør
50 g sukker
1 lille æg
90 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 knsp. salt
50 g hakkede mandler

Fyld
300 g rensede rabarberstilke
1 stang vanilje
125 g sukker
2 æggehvider

Tilbehør
Piskefløde og evt. syltet ingefær

Fór fire kokotter (små individuelle bageforme, red.) med bagepapir:
Klip fire cirkler og læg dem i bunden og klip fire aflange stykker, der lægges indvendigt i kokotterne, så de forhøjes et par cm.
Rør smør og sukker luftigt og tilsæt ægget.
Bland hvedemel med bagepulver og salt og rør det i dejen sammen med de hakkede mandler. Fordel den i bunden af de fire kokotter.
Rens rabarberne og snit dem meget fint.
Flæk vaniljestangen, skrab marven ud og mos den i sukkeret.
Pisk æggehviderne helt stive og vend vaniljesukkeret i.
Tilsæt rabarberstykkerne og fyld det i kokotterne.
Sæt dem i ovnen ved 175°C i ca. 30 min.
Lad dem hvile 10 min. i kokotterne, før de forsigtig vippes ud.
Træk bagepapiret af og anret kagerne på desserttallerkner med flødeskum og evt. lidt finthakket, syltet ingefær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her