Logo

Fødselsdagsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
2 dl mælk
50 g gær
100 g margarine
1 æg
50 g sukker
1 tsk Salt
½ tsk kardemomme
1 æg til pensling

Lun mælken (håndlun) og opløs gæren i salt og sukker (yep – gæren bliver helt flydende efter et halvt minuts tid).
Lige når gæren er opløst hældes den lune mælk i, og de andre ingredienser tilsættes.
Ælt dejen godt, og lad den hæve i en halv times tid.
Nu laves tyve boller (rul dejen ud i en pølse og den bliver nemmere dele) som igen stilles til hævning i en halv times tid på bagepapir på pladen – hellere for lang tid end for kort.
Nu pensles bollerne, og bages på midterste rille i 10-15 minutter til de bliver brune på overfladen ved ca. 225ºC i almindelig oven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her