Logo

Hornfisk med radisesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Radisesalat:
200 g radiser i små tern
400 g agurk i små tern
1 dl frisk, klippet purløg

Kvarkdressing:
200 g kvark 5+ (0,1%)
¼ l. cremefraiche 18%
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber

Hornfisk:
600 g udbenede hornfisk
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl frisk, klippet purløg

Tilbehør:
1 kg kartofler.

Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing:
Vend forsigtigt kvark og cremefraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Hornfisk:
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her