Logo

Jordbærkoldskål med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg flotte modne jordbær
1 appelsin
1 citron
2 spsk kirsch, grand marnier,cointreau eller abrikoslikør
2-4 spsk blid honning
frisk mynte

Skyl bærene og lad dem tørre.
Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten.
Rør et par spsk citronsaft med 1 spsk honning.
Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden.
Lad dem trække i køleskabet.
Knus resten af bærene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren.
Rør saften af appelsinen med 2 spsk honning og den valgte spiritus.
Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning.
Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.

Ved servering:
Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen.
Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær.
Slut af med et topskud af mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her