Logo

Krabbesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krabbesalat

 

Dressing:
2 fed hvidløg
2 spsk limesaft
2 spsk fishsauce
1 spsk brun farin
2 friske chilipebre

500 g krabbekød
250 g kinakål
1 stk agurk
1 stk rødløg
6 forårsløg
2 ½ dl frisk mynte

A. Dræn krabbekødet i en si og fjern evt. skalrester.

Hvis det ønskes, kan krabbekødet hakkes i mindre bidder.

B. Bland krabbekød, hakket kinakål, hakket agurk, finthakket rødløg, hakkede forårsløg og mynteblade.

Dressing: Bland knust hvidløg, limesaft, fishsauce, farin og hakkede chilier i en lille skål.

Hæld dressingen over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her