Logo

Marcipan tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtedej:
200 g hvedemel
125 g smør
2 spsk finkornet sukker
vand
 
Fyld:
125 g finkornet sukker
90 g smør
2 æg
2 spsk iskold vand
250 g rå marcipan
½ kg friske sommer bær
 
1 dl gele sukker
2 dl vand
 
Bland hvedemel og sukker og smuldr. smørret i.
Saml dejen med lidt vand, og lad den hvile i 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud og læg den i en tærte form.
Rør smør og sukker blødt.
Pisk æggene i et af gangen og rør så revet marcipan i dejen.
Kom dejen i tærteformen, bages nederst i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min. Lad tærten køle af.
Bland 2 dl vand og en del gele sukker i en gryde, og lad det koge i halvandet minut, og sæt det til køling.
Pynt med masse friske bær og hæld geleen over.
Server med cremefraiche eller fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her