Logo

Squashnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
1 spsk olie
1 fed hvidløg
2 spsk frisk basilikum eller persille
salt
peber

Skær enderne af squashene.
Skær dem dernæst i lange tynde skiver med en osteskærer eller en meget skarp kniv.
Skær skiverne i lange tynde strimler.
Pil hvidløget og skær det i skiver.
Svits squashstrimlerne i en gryde med olie i ca. 2 minutter ved stærk varme.
Dæmp varmen og tilsæt hvidløg samt lidt salt og peber, og lad squashene sikre et par minutter endnu.
Drys dem med hakket basilikum eller persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her