Logo

Kartoffelsandwich med chorizopølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Disse kan laves i et utal af variationer, og man kan udelade pølsen på nogle af dem, hvis der er en vegetar eller to i selskabet. Af hensyn til ovnens kapacitet skal man som uøvet ikke lave til mere end 50. Når man er mere erfaren, er det også o.k. med 100. Man kan også nøjes med "underen" og så komme lidt mindre fyld på.

2 store bagekartofler
salt og peber
2 spsk olivenolie
½ bæger frisk gedeost
1 chorizopølse
8 cherry tomater
lidt rucola

Skrub kartoflerne godt.
Skær dem i 4 mm tykke skiver og læg dem på en plade, der er beklædt med bagepapir.
Pensl med olie, salt og peber.
Stil dem i en forvarmet ovn ved 225º i 25 minutter, til skiverne er lysebrune og møre. Lad dem afkøle lidt og top en klat gedeost op med sprøjtetylle.
Læg en halv cherry tomat, en skive pølse og ru cola blade på og server dem kolde, men nylavede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her