Logo

Skinkeburritos med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeburritos med hytteost

500 g skinke- eller wokstrimler
2 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 finthakkede chilipebere - uden frø og mellemvægge (ca. 2 spsk)
1 lille finthakket fed hvidløg
3 grønne peberfrugter i strimler (ca. 375 g)
4 fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)

Tilbehør:
8 tortillas, usødede majs- eller hvedepandekager, ca 20 cm i diameter
200 g Cheasy Hytteost 1,5%

Brun kødet af et par omgange i en varm wok (eller pande) med 1 spsk olie.

Krydr med salt og peber og tag kødet op.

Tør wokken af og tilsæt mere olie.

Svits chili, hvidløg og peberfrugter i 5-10 min.

Tilsæt det stegte kød og forårsløg og varm retten godt igennem.
Lun tortillaerne på en plade midt i ovnen ca. 10 min. ved 225°C.

Anret fyldet i varme tortillas med lidt hytteost på hver og server straks.
  
Tips: Server evt. 400 g tomatsalat til. Til børn kan chilien udelades.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her