Logo

Sennepssild 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepssild 5

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

6 ferske sildefileter (lægges i 12-15 procent saltlage i ca. 1 time)

Lag 1:

1,5 dl vand

5 spsk eddike (12%)

1 dl sukker

12 sorte peberkorn

1 laurbærblad

1 lille kepaløg

dillstilke

 

Lag 2:

6 ss sterk sennep

5 ss sukker

1 ts salt

1 ss eddik (12%)

½ dl vann

½ fløte

1,5 dl olje

2 ss finhakket dill

 

Kok opp vann, eddik, pepperkorn og laurbærblad til sukkeret har løst seg opp.

Kjøl laken ned i kjøleskap.

Legg de utvannede filetene i en skål og hell på den kalde laken.

Legg i skivet løk og dillstilker og la det stå kaldt i et døgn.

Bland alle ingrediensene til lag 2.

Tilsett vann, olje og fløte, litt og litt under visping, til sausen tykner.

Bland i dill.

Legg sausen og den skylte silden i et norgesglass.

La stå i et døgn. Holdes kaldt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (23 stemmer)
Siden er blevet set 2.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her