Logo

Jordbær- og hyldeblomstsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær- og hyldeblomstsaft

 

Lav din egen hyldeblomstsaft - her er en version med jordbær. Foretrækker du alm. hyldeblomstsaft, så udelad jordbærrene, og brug dobbelt så mange hyldeblomstklaser.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Trækketid: 2 døgn. Holdbarhed: ca. 1 måned.

 

#

250 g jordbær

15 hyldeblomstklaser

1 citron (øko)

1 liter vand

1 kg sukker

*

Rens bærrene, nip dem, og mos dem med en gaffel.

Tilsæt hyldeblomstklaserne.

Kog skiver af citron med vand og sukker.

Hæld den kogende sukkerlage over jordbær- og hyldeblomstblandingen, og dæk skålen til.

 

Lad saften trække et køligt sted - helst i køleskab - i 2 døgn, og rør et par gange undervejs.

Si saften over på rene flasker.

Nyd saften fortyndet med koldt vand eller måske hvidvin.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her