Logo

Potteål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Potteål

Potteål findes i flere varianter. Her er en Egnsret fra Karrebæksminde..

 

#
1 kg små ål á 110-140g
500 g syrlige æbler
125 g løg
Timian, salt og peber
*


De rensede og flåede ål skæres i stykker af ca. 4 cm.
Æblerne skæres i trekanter og de pillede løg skæres i skiver.
Ål, æbler og løg drysses med salt, peber og timian og lægges derefter lagvis i en gryde med vand.
Potte ålene småkoger under låg i ca. 40 min.
Ålene skal være meget møre.

Rugbrød spises til.

 

Ifølge gammel skik skal alt lægges lagvis, men det kræver en stor portion, så man kan godt blande tingene i gryden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her