Logo

Fyldte æg med rejer og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte æg med rejer og karry

 

Rør en creme af hårdkogte æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte æggehvider. En lille lækkerbisken til forret eller på frokostbordet. Klar på et kvarter.

3-6 personer. Arbejdstid: 10 min. + 10 min til at koge æg.

 

#

3 hårdkogte æg

3 spsk mayonnaise

1-2 tsk karry

1 cm frisk ingefær

salt og peber

100 g rejer

frisk koriander eller mynte

*

 

Del de hårdkogte æg på langs, og tag blommerne ud.

 

Mos de hårdkogte æggeblommer med en gaffel, og rør dem sammen med mayonnaise og karry Smag til med revet ingefær (kan udelades), salt og peber.

 

Fyld cremen tilbage i æggehviderne med en teske eller en sprøjtepose.

Top op med rejer og hakket koriander eller mynte.

 

Fyldte æg med rejer og karry

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her