Logo

Andendags-fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andendags-fad

resten af kalkunen fra foregående dag

1 portion Kartoffelmos - se Tillæg

½ tsk reven muskat

2 spsk hakket, syltet agurk eller asie

3 spsk fløde

4 spsk reven Danbo ost

Tilbehør: grøn salat i Tomatmarinade - se Tillæg

*

Rør kartoffelmosen op med reven muskat og bred ⅓ af den ud i smurt, ildfast fad.

Læg kødresten med sauce over og drys med hakket, syltet agurk eller asie.

Læg eller sprøjt resten af mosen over og pensl med fløde.

Drys med reven ost og stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 15-20 minutter.

Server retten med grøn salat i Tomatmarinade til.

Madopskrift billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her