Logo

Græskar-kokossuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en mild og blid suppe. Servér den gerne hvis de efterfølgende retter er meget »hotte«. 4 personer

½ stilk citrongræs
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
½ kg hokkaidogræskar
¾ l grønsagsbouillon,
2-3 spsk reven galangarod eller ingefær
1 tsk sukker
2 tsk salt
2 dl kokosmælk
Frisk kværnet peber
1 limefrugt
2 spsk lys soyasauce
2 friske kaffirlimeblade

Hak den nederste bløde ende af citrongræsset. Hak skalotteløg og hvidløg. Skræl græskarret og tag kernerne ud. Skær græskarret i tern og kom dem i bouillonen sammen med citrongræs, løg og hvidløg, reven galangarod eller ingefær samt sukker og salt.
Lad suppen koge Ca. I 5 minutter og purér den derefter i blenderen. Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt kokosmælken og smag til med peber, limesaft og soya.
Lad suppen koge op og servér den med millimetertynde strimler af kaffirlimeblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her