Logo

Rosengele sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. rosenblade (blade sammenpresset i et littermål)
½ l. vand
1 tsk citronsyre
1 tsk Atamon
4 tsk flydende sødestof
1 brev rød melatin
 
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg.
Den smuktfarvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem.
Saften tilsættes den i koldt vand udrørte melatin og hældes i gelekopper eller glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her