Logo

Kalkunfrikadeller med peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram hakket kalkunkød
1 gul peber
1 grøn peber
salt, peber
mælk
1 æg
hvedemel
 
Du blander kalkunkødet sammen med salt, peber,æg, hvedemel og mælk.
Så skærer du peberfurgterne ud i små tern og blander det i kødet.
Steg derefter på panden til de er gyldne.
Læg dem i et ovnfast fad og put dem i ovnen i ca. 15 min ved 100ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her