Logo

Krydret grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret grønsagssuppe

 

Dette er en ganske nem ag velsmagende suppe, og du kan bruge lige de grønsager, du har i skuffen i køleskabet - alle tiders sunde resteret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

#

2 fed hvidløg

1 chili

15 g frisk ingefær

2 tsk olie

600 g grønsager (fx gulerødder, porrer, selleri, bladselleri, peberfrugter)

1 liter vand

2 spsk koncentreret tomatpuré

2 grønsags- eller hønsebouillonterninger

salt og peber

Tilbehør:

2 skiver fiberrigt brød

30 g revet ost 30+

*

Hak pillet hvidløg, chili (uden frø og mellemvægge) og skrællet ingefær, og svits det hurtigt i en gryde med olie.

Rens grønsagerne, og skær dem i mundrette stykker.

Vend dem i gryden, og tilsæt vand.

Giv det et opkog, og fjern skum.

Tilsæt tomatpuré og bouillonterninger, og lad suppen simre, til grønsagerne er møre - ca. 15 min.

 

Smag suppen til med salt og peber, og server med brød drysset med revet ost og gratineret under grillen.

 

Tips: Kog evt. en større portion suppe, hvis du vil bruge den til frokost eller som mellemmåltid.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her