Logo

Clementinmuffins med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g blødt smør
175 g sukker
2 æg
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
100 g kokosmel
½ dl clementinsaft
 
Glasur:
Flormelis
clementinsaft
 
Glaserede clementinskiver:
3 dl vand
2 dl sukker
1-2 clementiner i skiver
 
Rør smør og sukker sammen og tilsæt æggene.

Rør clementinsaften i dejen.
Bland bagepulver, hvedemel og kokosmel og rør det i.
Fordel dejen i papirsforme eller smurte muffinsforme og bag kagerne
midt i ovnen ved 175ºC i ca. 15 min.
Lad dem køle lidt af.
Rør flormelis og saft sammen til en blank og glat glasur og kom den på
kagerne. Pynt med clementinskiver kogt i vand og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her