Logo

Pandekager fra Ærø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse Pandekager blev ser­veret som middagsret om sommeren på Ærø.
 
6 æg
500 g hvedemel
50 g gær
4 ½ dl mælk
Svinefedt
Tilbehør: Flæsketerninger
 
Hvedemel, æggeblommer og mælk røres sammen og gæren tilsættes.
Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen.
Dejen skal være tyk.
Den stilles til hævning 30 min, hvor­efter pandekagerne steges i svinefedt på en varm pande.
Pandekagerne serveres med flæsketerninger som hoved­ret eller med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj, når det er en dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her