Logo

Squash og løg i creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. skrællede squash i skiver
2 ½ dl løg i skiver
2 spsk lys eddike
1 spsk sukker
1 ¼ dl cremefraiche 18 %
½ tsk dildfrø
salt, peber
 
Skræl squashene med en kartoffelskræller og snit dem i meget tynde skiver.
Læg dem til tørre på et stykke køkkenrulle i ca. 1 time.
Bland derefter alle ingredienserne omhyggeligt i en skål, stil den til afkøling i køleskabet og server salaten kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her