Logo

Sprøde squash-æblestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 ½ dl skrællede og skivede squash
7 ½ dl skrællede og skivede æbler
2 ½ dl råsukker
¼ tsk stødte nelliker
1 tsk kanel
2 tsk citronsaft
3 ¼ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
6 spsk blødgjort smør eller margarine
¾ dl hakkede nødder
 
Bland med let hånd squash- og æbleskiver med 1 ¼ dl råsukker, nelliker, kanel og citronsaft.
Læg blandingen i et lavt smurt gratinfad og bag den ved 200ºC i 30 minutter.
Smuldr imens resten af sukkeret med hvedemel, bagepulver, salt og smør til det ligner rasp.
Tilsæt nødderne og spred massen jævnt over squash- og æbleblandingen.
Tryk det let til, og bag kagen i 40 minutter til.
Skæres ud i snitter eller stænger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her