Logo

Fyldte sejfileter med stuvede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

2 stk Fyldte sejfileter
4 rensede og snittede porrer
saft fra ½ citron
2 dl fiske- eller hønsebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Bag fisken efter anvisning. Kom porrer i en gryde med saft fra citron og
bouillon. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Jævn
evt. porrerne. Server til den gode fisk evt. med kogte ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her