Logo

Jordbærmousse i skal Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 små chokoladeskaller

½ kg jordbær

4 æggeblommer

1 helt æg

150 g flormelis saften af en appelsin

¼ l syrnet sødmælk

 

Æggeblommer, det hele æg og flormelis piskes til hvidt skum.

Jordbærrene moses groft med en gaffel og vendes forsigtigt op i æggeskummet.

Den syrnede sødmælk blandes i, og der smages til med appelsinsaft. Jordbærskummet lægges op i chokoladeskallerne, som sættes på frys en times tid og serveres koldt.

Den bedste jordbæropskrift, jeg kender, er det drømmende jordbær:

En tynd skive hjemmebagt rugbrød med skrabet smør, dækket med søde jordbær, drysset med perlesukker, spist med et glas iskoldt vand til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her