Logo

Crêpes med rabarber og mascarpone-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crêpes med rabarber og mascarpone-creme

 

Måske Verdens bedste crêpes. Der er noget forførende lækkert over de tynde gyldne pandekager, her med skøn rabarberkompot til.

Tid: ca. 30 min. plus hvile- og bagetid (4 pers.)

 

# Ingredienser
Rabarberkompot:
400 g rabarber
120 g sukker
korn af 1 stang vanilje
1 spsk friskrevet ingefær


Crêpes:
100 g hvedemel
1 spsk sukker
½ tsk salt
2 æg
2½ dl piskefløde
reven skal af ½ citron
50 g smør


Tilbehør:
100 g mascarpone
1 dl piskefløde
2 spsk flormelis

*

 

Fremgangsmåde:

Skær rabarberne i små stykker på ca. 1-2 cm.

Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og ingefær i en gryde, og lad det simre ved svag varme i ca. 10 min.

Tag gryden af varmen.

Hæld kompotten i en skål, og drys med sukker.

Afkøl kompotten.

Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.

Tilsæt æggene et ad gangen.

Rør dejen lind med fløden, og tilsæt citronskal.

Lad dejen hvile ca. ½ time.

Smelt smørret på en varm pande med slip-let belægning.

Bag pandekagerne på hver side, til de er gyldne.

Kom mascarpone, fløde og flormelis i en skål, og pisk til en blød creme.

Server pandekager med rabarberkompot og mascarponecreme.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her