Logo

Muffins med to slags chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

14 stk

400 g hvedemel
1 spsk bagepulver
2 spsk kakao
110 g brun farin
2 æg
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 ½ dl mælk
4 spsk solsikkeolie
175 g hvid chokolade
175 g mørk chokolade
Kakao til drys

Forvarm ovnen til 190º, sæt 14 muffinforme på en plade.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao ned i en skål og rør sukkeret i. Laven fordybning i midten. Pisk æggene sammen med cremefraiche, mælk og olie og rør blandingen i de tørre ingredienser. Pisk det godt sammen til det bliver en tyk og blød dej. Hak både hvid og mørk chokolade i små stykker og rør stykkerne i dejen. Kom dejen i formene og fyld dem næsten helt op. Bag kagerne 25-30 min. til de er flot hævede og føles faste. Afkøl dem på en bagerist og drys med kakao.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her