Logo

Pollo alla diavolo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor god kylling
Salt
Saft af 1 citron
½ dl olivenolie
Knust tørret chilipeber
 
Del kyllingen ned langs rygbenet og bred den ud med kødsiden nedad og
skindsiden opad i en oliesmurt bradepande.
Tryk den godt ned så den ligger fladt.
Prik skindet tæt med en gaffel.
Dryp med citron og olie, og drys med salt og chili.
Stil kyllingen i en forvarmet ovn ved 200ºC og steg den til den er fin
sprød og gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her