Logo

Squash med kikærtefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor squash ca. 2 kg eller 2 mindre
salt, peber
2 spsk olie
1 stort løg i skiver
2 hakkede hvidløgsfed
½ l. grønsagsbouillon
½ tsk salt
½ tsk timian
1 laurbærblad
2 ½ dl hakkede flåede tomater
2 små squash i skiver
2 gulerødder i skiver
2 kartofler i tern
100 g kikærter udblødte natten over og kogt 1 time
 
Skær et låg af squashen på langs og skrab kerner og pulp ud, så skallerne bliver ca. 1 ½ cm. tykke.
Drys dem indvendigt med salt og peber.
Læg dem med bunden i vejret og låget ved siden af i en bradepande.
Kom 1 cm. vand i bradepanden og bag squashen ved 180ºC, til den er mør.
Svits imens løg og hvidløg, og tilsæt, når løgene er klare, den hakkede pulp og de øvrige grønsager og krydderier.
Lad det simre svagt i 45 minutter og lad de kogte, afdryppede kikærter snurre med de sidste 5 minutter.
Hele blandingen øses op i den varme squashskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her