Logo

Rabarber- og yoghurtfool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g rabarber
2 spsk farin
1 spsk revet appelsinskal
1 spsk appelsinsaft
1 tsk stødt ingefær
6 dl yoghurt

Skær rabarberne i 2 ½ cm lange stykker. Kog rabarberne forsigtigt med sukkeret, appelsinskal, appelsinsaft og ingefær til de er meget bløde. Lad det blive helt koldt. Rør yoghurten i og lad det trække mindst 1 time. Servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her