Logo

Påskelam på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød i (store) tern
200 g brune champignon
200 g østershatte
150 g sukkerærter
15-20 perleløg (evt. fra glas)
15-20 cherrytomater
3 rødløg skåret i både
salt
peber

Krydder blanding 1:
½ citron uden skal
3-4 fed hvidløg
Evt. lidt olivenolie

Krydder blanding 2:
1 dusk hakket dild
1 dusk hakket persille
Evt. lidt olivenolie

Desuden:
15-20 små træspid

Del lammekødet i to portioner til de to krydderblandinger.
Fjern skallen af citronen og hak den i små tern.
Kom citron og presset hvidløg i den ene portion kød og bland godt.

Hak dild og persille og bland det i den anden portion kød.
Lad kødet stå i køleskab en times tid eller mere.
Tænd ovnen på 225ºC.
Vask grønsagerne.
Skær østershattene i mindre stykker, ærterne i halve.
Rødløg skæres i både.
Sæt ingredienserne på spid og drys med salt og peber.

spiddene steges i ovnen ca. 30-40 minutter.
Serveres med halve bagte kartofler og evt. agurkesalat.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her