Logo

Plukfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g frosne torskefileter
4-5 skiversandwichbrød
hvedemel
smør
lidt mælk
lidt fiskesuppe
1 glas madeira
Rasp

Skær skorperne af brødet, vend skiverne i lidt smeltet smør på en pande og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
De optøede torskefileter koges 6-7 min.
Lad dem dryppe af og pil dem i småstykker, der fordeles over brødskiverne.
Lav en opbagning af hvedemel, smør, ½ mælk og ½ fiskesuppe.
Tilsæt madeiraen.
Hæld opbagningen over fisken, drys med rasp og bag i ovn ved 200°C til raspen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her